Bureau

Bij Architectenbureau Johan Koster speelt communicatie een centrale rol. De eerste stap in onze werkwijze is: luisteren naar de opdrachtgever, en vervolgens:

  • Het opstellen van het programma van eisen ten behoeve van;
  • Het ontwerpen en doen realiseren van nieuwe gebouwen;
  • Het verbouwen, renoveren en uitbreiden van bestaande gebouwen;
  • Het restaureren van gebouwen;
  • Het voeren van directie;
  • Het houden van bouwtoezicht.

Als architect wil je de opdrachtgever helpen bij het formuleren van de opgave. De visie van Architectenbureau Johan Koster is om op ieder ontwerpopgave een zo specifiek, maar ook uniek mogelijk antwoord te vinden. Communicatie speelt daarbij een centrale rol. Er is geen opdracht, opdrachtgever of locatie hetzelfde. Iedere opdracht verdient een individuele aanpak en is zo uniek.

0
Aantal jaren ervaring
0
Afgeronde projecten

Bij ieder project probeert Johan Koster zijn creativiteit de vrije loop te laten gaan, natuurlijk in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever. Ontwerp-vrijheid vormt voor Koster dan ook de leidraad bij het tekenen van een nieuw project.

Zuinig zijn op onze planeet, dat is de universele betekenis van ‘duurzaam’ of ‘sustainable’.  In de architectuur betekend dit dat er duurzaam gebouwd, gebruikt en gesloopt kan worden. Daarnaast probeert Architectenbureau Johan Koster zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken waar mogelijk is.

Waar vroeger alles nog met de hand werd getekend, gaat alles nu geautomatiseerd. De productiviteit is daarmee een stuk hoger geworden. Architectenbureau Johan Koster staat naast zijn hoge kwaliteit ook bekend om zijn hoge productiviteit.

“Na weken opzoek geweest te zijn naar de juiste architect, zijn wij uiteindelijk toch bij de heer Koster terechtgekomen. Een fijne man om mee samen te werken!”

Rob & Mireille

“Onze eerste koopwoning laten tekenen door Architectenbureau Koster. Wij zijn super blij met het resultaat.”

Mike & Emma

“Begin 2018 een uitbouw laten tekenen door Johan voor onze jaren ’80 woning. Door het efficiënt gebruiken van de ruimte is onze woonkamer nu vele male groter. ”

Gerda & Pieter